despre-noi-tudox

Tudox Trade Partners este distributor autorizat al rafturilor și sistemelor de rafturi și de depozitare Racks Metal. Racks Metal produce sisteme de depozitare de calitate superioară, fiind un producător de referință la nivel european. 

Datorită sistemelor operaționale, materialelor și modelelor structurale folosite, produsele Racks Metal asigură calitate superioară la prețuri competitive și oferă siguranță în exploatare, conform standardului DIN EN ISO 9001 aplicat sistemelor de depozitare.

Tudox Trade Partners își asumă misiunea de a aduce calitatea și siguranța produselor Racks Metal spre clientul final cu costuri reduse. Colaborând atât cu parteneri privați, cât și cu diferite instituții prin platforma electronică de achiziții publice SEAP, compania noastră vă oferă asistență în proiectare, livrarea și montarea sistemelor de rafturi Racks Metal cu un profesionalism inspirat de calitatea produselor pe care le distribuim.

De ce să alegeți produsele Racks Metal?

Va propunem o gama foarte larga de sisteme de rafturi metalice: rafturi metalice pentru muzee; rafturi metalice pentru biblioteci; rafturi metalice drive-in; rafturi metalice cu protectie antiseismica; rafturi automatizate; rafturi metalice cu polite pentru arhive; rafturi metalice pentru autoturisme; rafturi industriale pentru europaleti; rafturi metalice gravitationale; rafturi cantilever; platforme cu etaje intermediare; rezerve sensibile; mese foarte rezistente pentru diferite ateliere
Racks Metal este o societate cu o vasta experienta in comercializarea, transportul si in montarea de rafturi metalice. Conform politicii firmei noastre este foarte important dialogul atat inainte cat si dupa realizarea unui proiect. Sistemele de rafturi metalice furnizate de noi, îndeplinesc toate condiţiile normelor europene FEM 10.2.02 si EN15512 norme ce reglemetează atât termenii de bază pentru proiectarea, producerea, constuirea si verificarea sistemelor de rafturi metalice.
Toate produsele noastre sunt de o calitate remarcabila si au un finisaj deosebit, la standarde europene, confirmate de certificatele obtinute de la institutiile de profil.
Compania are un colectiv de tehnicieni calificati care analizeaza datele primite de la client si propun solutii personalizate care sa gestioneze cit mai bine spatiile, atit economic cit si ergonomic, prin prioecte ce garanteaza o calitate deosebita in timp.

De ce să alegeți Tudox?

  • oferim asistență gratuită în proiectarea sistemelor de rafturi și alegerea soluțiilor optime pentru afacerea dumneavoastră
  • acordăm atenție deosebită cerințelor fiecărui client
  • livrăm întocmai și în timp util la prețuri competitive
  • asigurăm montaj rapid și calitativ la cererea clientului

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați.