Consultanță

Scopul societatii noastre este de a castiga increderea clientilor oferindu-le nu doar produse de calitate superioara dar mai presus de toate de a da raspunsuri definitive, profesioniste precum si posibilitatea de a garanta siguranta si o fiabilitate buna.

Montaj

Societatea noastra are o echipa de profesionisti cu o mare experienta in montarea tuturor sistemelor de rafturi metalice precum si montarea de rezerve sensibile la cererea clientului.
Societatea noastra poate asigura montarea rafturilor metalice in conformitate cu cele mai stricte standarde de siguranta impuse de lege. Montajul rafturilor se poate face atat de noi cat si de societatea care achizitioneaza rafturile. In aceste conditii pretul de montaj este mai mic si de asemenea vom trimite un angajat care sa supravegheze buna desfasurare a tuturor etapelor de montaj.
Oferim servicii de demontare, transport si asamblarea rafturilor din depozitul dumneavoastra in noile locatii.

Întreținere

Acest serviciu de intretinere a fost creat pentru a oferi clientului si utilizatorului final un sprijin tehnic si operational pentru o buna intretinere a rafturilor metalice furnizate.

Contractele noastre de intretinere pot fi personalizate in functie de cerintele clientului.

Transport

Societatea noastra asigura transportul marfurilor in cele mai bune conditii de siguranta.