Suntem încântați să vă oferim noi servicii pentru a vă susține în atingerea celor mai înalte standarde în domeniul sănătății și securității în muncă!
Tudox Trade Partners vă oferă servicii de audit personalizate și eficiente.

Ce reprezintă un audit al fluxurilor de personal, stivuitoare și camioane într-o companie?

În era actuală, asigurarea unui mediu de lucru sigur și sănătos nu este doar un angajament etic, ci și o necesitate legală și operațională. La Tudox Trade Partners, înțelegem complexitatea și importanța acestui aspect. 

De aceea, suntem mândri să vă prezentăm noul nostru serviciu de audit în sănătate și securitate în muncă. Echipa noastră de experți va evalua în detaliu mediul dumneavoastră de lucru, identificând riscurile potențiale și oferindu-vă soluții personalizate și eficiente. 

Cu ajutorul nostru, veți putea implementa măsuri de prevenție și protecție care să vă asigure că angajații dumneavoastră lucrează într-un mediu sigur și sănătos. 

Un audit de verificare al managementului traficului intern poate asigura atât siguranța pietonilor, a utilajelor de transport marfă, camioane în zonele de logistică, producție și nu numai. În special zonele de logistică internă sunt adesea pline de activitate, ceea ce le poate face periculoase din punct de vedere al sănătății
și securității în munca!

Managementul Traficului:

În plus față de serviciile noastre în domeniul sănătății și securității în muncă, suntem încântați să vă oferim și soluții avansate de management al traficului. Echipa noastră vă poate ajuta să optimizați fluxul de persoane și vehicule, reducând riscul de accidente și incidente.

Scopul principal al auditului SSM Traffic Management este de a identifica neconformitățile față de criteriile corespunzătoare și stabilirea acțiunilor corective / preventive necesare în zonele de risc în fluxurile de:
personal, utilaje de transport marfă, vehicule, etc.

Auditul obligatoriu prin Legea 319/2006 a Securității și Sănătății în Muncă trebuie tratat în mod diferențiat, în funcție de cele două componente ale sale:

Evaluările de riscuri sunt obligatorii prin lege pentru diminuarea sau chiar eliminarea factorilor de risc din cadrul societății dumneavoastră, fiind realizate în conformitate cu prevederile art. 7 și art. 12 din Legea Nr. 319/2006 a Securității și Sănătății în Muncă.

Suntem nerăbdători să colaborăm cu dumneavoastră pentru a crea medii de lucru mai sigure, sănătoase și eficiente!
Pentru mai multe detalii, vă rugăm sa ne contactați la numărul de telefon: +𝟒𝟎 𝟕𝟓𝟐 𝟔𝟑𝟒 𝟓𝟓𝟒 sau pe email la 𝐨𝐟𝐟𝐢𝐜𝐞@𝐭𝐮𝐝𝐨𝐱.𝐫𝐨.