You are currently viewing Rafturi metalice META și Tudox Trade Partners – un parteneriat de succes

Rafturi metalice META și Tudox Trade Partners – un parteneriat de succes

Tudox Trade Partners este distribuitor autorizat de rafturi metalice și sisteme de depozitare META. Această companie are peste 125 de ani de experiență în domeniul rafturilor și a sistemelor de rafturi metalice. În calitate de partener META Sisteme de Rafturi SRL dorim să vă prezentăm această companie germană.

Rafturi metalice META – parteneriat de succes cu Tudox Trade Partners

’’Din Arnsberg în întreaga lume’’ – conform acestui slogan, META continuă să își extindă reţeaua de vânzări și distribuţie. La nivel european și global, oferindu-le clienților săi produse de calitate acum și în viitor.

Produsele lor de bază sunt:

  • sistemele de rafturi META CLIP și META FIX
  • META MINI-RACK și META SPEED-RACK
  • rafturile pentru paleți META MULTIPAL

Acestea sunt fabricate într-una din cele două unităţi de producţie din Arnsberg, Germania și České Budějovice, Cehia. De aici, compania furnizează întreaga gamă de soluţii de rafturi de depozitare. De la rafturi pentru birou, rafturi speciale și până la rafturi pentru paleţi, sisteme dinamice de rafturi, rafturi Cantilever sau rafturi mezanin pentru o varietate de industrii.

În portofoliul META se regăsesc și sisteme automatizate de depozitare cum ar fi: conveioare, lifturi de marfă, sisteme de sortare sau soluţii pick by light.

În România, compania META este prezentă din 2011 prin subsidiara META Sisteme de Rafturi, cu sediul în Cluj-Napoca. META Sisteme de Rafturi anul trecut și-a consolidat parteneriatul cu Tudox Trade Partners, implementând împreună proiecte de succes. Unul din aceste proiecte a fost cel din Oradea pentru liderul în transportul aerian de mărfuri din România, World Media Trans.

Parteneriatul cu World Media Trans – rafturi metalice pentru Terminalul Airport Cargo

Terminalul Airport Cargo va asigura atât depozitarea, cât și posibilitatea transportului de mărfuri pe calea aerului cu avioane din seria Boeing 737-800, dar și transport rutier. Pentru a asigura un flux ridicat de transport aerian, CTP România a proiectat un complex format din trei clădiri. Clădirile sunt dedicate depozitelor și serviciilor de marfă. Aici,  Tudox Trade Partners a optimizat spațiile prin sistemele de rafturi META, al căror flexibilitate a permis stocarea articolelor conform cerințelor clientului, folosind cele mai avansate soluții.

Rafturi metalice META

Ce înseamnă calitatea META când vorbim despre rafturi metalice?

Normele nu înseamnă doar restricții, ci și obligații și securitate în sfera know-how-ului. Echipa de testare META este formată din ingineri și tehnicieni calificați. Ei elaborează specificații de calitate, definesc măsuri de asigurare a calității și testează interacțiunea componentelor individuale.

Autorizarea DIBt pentru rafturi metalice (INSTITUTUL GERMAN DE INGINERIE STRUCTURALĂ)

La sisteme cu o margine superioară mai înaltă de 7,5 m, majoritatea landurilor cataloghează rafturile pentru paleți drept construcții speciale. Sau, de cele mai multe ori, operatorii care doresc să monteze astfel de sisteme sunt nevoiți să depună o cerere de construcție. În această situație există riscul ca sistemele de rafturi să nu poată fi date în folosință pentru o lungă perioadă de vreme din pricina întârzierilor cauzate de verificări. Acest risc nu există la META – Sisteme de rafturi! Această autorizare permite utilizarea suportului pentru paleți META MULTIPAL în conformitate cu reglementările de stat în domeniul construcțiilor.

Calitate „Fabricat în Germania”

Sistemele de rafturi CLIP și FIX, rafturile MINI-RACK și SPEED-RACK și rafturile pentru paleți MULTIPAL sunt produse în locația companiei din Germania.

5 ani garanție pentru rafturi metalice META

Pe lângă garanția de 2 ani prevăzută de lege, META oferă o garanție de calitate de 5 ani pentru rafturile META, rafturile cu deschidere largă, paleți și rafturi cantilever, precum și pe rafturile speciale.

Certificat DIN EN ISO 9001:2015

În calitate de lider tehnologic, META este certificată conform DIN EN ISO 9001: 2015 pentru domeniul: Depozitare și echipamente industriale.

GS monitorizat și testat

Desigur, produsele META poartă și marca GS, monitorizată și testată în mod regulat de institutul de testare a materialelor MPA din Dortmund.

Rafturi metalice roți

Certificat EcoVadis

META este certificat de EcoVadis și a primit medalia de bronz. META a fost examinat amănunțit de EcoVadis în ceea ce privește responsabilitatea corporativă. Domeniile de mediu, muncă și drepturile omului, etică și achiziții durabile sunt supuse revizuirii ca parte a procesului de certificare. Subiectele de conștientizare a mediului și sustenabilitate sunt foarte importante la META. Din acest motiv, META s-a alăturat inițiativei proiectului „Căi către o companie neutră din punct de vedere climatic” și este însoțită pe această cale de experți.

Rafturi metalice și servicii furnizate de META și Tudox Trade Partners:

  • Inspecţie tehnică a sistemelor de depozitare, conform standardului EN 15635;
  • Consultanţă și planificare;
  • Consiliere în managementul și securitatea depozitului;
  • Instruire a personalului care lucrează în depozit;
  • Calcule seismice, pentru rezistența rafturilor la cutremur;
  • Servicii de buy-back prin TUDOX Trade Partners.

Lasă un răspuns