Tudox Trade Partners este distribuitor autorizat al rafturilor și sistemelor de rafturi și de depozitare Racks Metal, o companie ce produce rafturi metalice și sisteme de depozitare de calitate superioară, fiind un producător de referință la nivel european.

„Tudox Trade Partners își asumă misiunea de a aduce calitatea și siguranța produselor Racks Metal spre clientul final cu costuri reduse. Compania noastră colaborează atât cu parteneri privați, cât și cu diferite instituții prin platforma electronică de achiziții publice SEAP. Tudox Trade Partners vă oferă asistență în proiectare, livrarea și montarea sistemelor de rafturi Racks Metal cu un profesionalism inspirat de calitatea produselor pe care le distribuim.” – spune Valentin Ștef, administrator TUDOX Trade Partners, distribuitor de sisteme de rafturi metalice.

Datorită sistemelor operaționale, materialelor și modelelor structurale folosite, produsele Racks Metal asigură calitate superioară la prețuri competitive! De asemenea, aceste produse oferă siguranță în exploatare, conform standardului DIN EN ISO 9001 aplicat sistemelor de depozitare.

rafturi metalice hală

De ce să alegeți rafturi metalice Racks Metal?

Vă propunem o gamă foarte largă de sisteme de rafturi metalice:

 • pentru muzee; 
 • biblioteci
 • drive-in
 • cu protecție antiseismică
 • automatizate;
 • cu polițe pentru arhive;
 • pentru autoturisme;
 • industriale pentru europaleți;
 • gravitaționale;
 • cantilever;
 • platforme cu etaje intermediare;
 • rezerve sensibile;
 • mese foarte rezistente pentru diferite ateliere.

Racks Metal este o societate cu o vastă experiență în comercializarea, transportul și în montarea de rafturi metalice.

„Conform politicii firmei noastre, este foarte important dialogul atât înainte cât și după realizarea unui proiect. Sistemele de rafturi metalice furnizate de noi, îndeplinesc toate condițiile normelor europene FEM 10.2.02 și EN15512. Aceste sunt normele ce reglementează termenii de bază pentru proiectarea, producerea, construirea și verificarea sistemelor de rafturi metalice. Toate produsele noastre sunt de o calitate remarcabilă și au un finisaj deosebit, la standarde europene, confirmate de certificatele obținute de la instituțiile de profil. Compania are un colectiv de tehnicieni calificați care analizează datele primite de la client și propun soluții personalizate care să gestioneze cât mai bine spațiile, atât economic cât și ergonomic, prin proiecte ce garantează o calitate deosebită în timp”, declară Valentin Ștef.

Pe lângă rafturile metalice, TUDOX Trade Partners oferă de asemenea perdele și cortine PVC, uși batante, rafturi second-hand, mese hidraulice, etaje intermediare, diverse.

Proiecte de referință

Unul dintre proiectele de referință în România pentru TUDOX Trade Partners a fost cel derulat în parteneriat cu META Sisteme de Rafturi pentru echiparea celui mai nou depozit al World Media Trans (WMT) din Oradea.

Atunci când WMT a decis să își consolideze cele patru depozite mai mici și improprii, într-un nou depozit modern amplasat în parcul logistic CTPark Oradea Cargo Terminal, a apelat la TUDOX Trade Partners pentru furnizarea sistemelor de rafturi.

„Fiind un depozit nou și mult mai mare, WMT avea nevoie de un sistem de rafturi de cea mai bună calitate și de un producător cu istorie. Partenerul nostru TUDOX Trade Partners, cu care WMT mai colaborase pentru alte două proiecte de mici dimensiuni, a recomandat rafturile META.” – explică Borislav Blanusa, Sales & Development SEE, META.

„Criteriile care au stat la baza alegerii acestui sistem au fost caracteristicile tehnice foarte bune ale rafturilor, termene de livrare bune, dar și un raport optim calitate-preţ al soluţiei oferite.” – declară Gabriel Lungu, Director General WMT.

„Soluția propusă de către META Sisteme de Rafturi și TUDOX Trade Partners a fost un sistem META MULTIPAL. Pentru a oferi WMT posibilitatea de a crește numărul de nivele în funcţie de necesitate și astfel, capacitatea de depozitare, pe aceeași suprafaţă, au fost instalate și cele mai puternice rame.” – adaugă Borislav Blanusa.

„Colaborarea cu TUDOX Trade Partners a început în urmă cu câţiva ani. Pentru acest ultim proiect am extins colaborarea și cu META. Pot spune că este o colaborare foarte bună, în care fiecare parte și-a respectat termenele contractuale.” – precizează Gabriel Lungu Director General WMT.

Depozitul VTM Oradea

Noul depozit WMT de la Oradea are o suprafață de 6.700 mp, 8.000 de locații de paleți, o înălțime de 10 m, o zonă de crossdocking, dar și de depozitare la sol. În plus, 500 mp sunt alocați activităților de sortare, ambalare, etichetare și picking.

Rafturi metalice și sisteme de depozitare – livrate și montate în timp record

Problemele de aprovizionare cu oțel la nivel global au avut în 2021 și 2022 un impact important și în producția de sisteme de rafturi de depozitare. Acesta nu a fost însă cazul META. Ei au reușit în toată această perioadă să își mențină termenele de livrare. De altfel, livrarea sistemului de rafturi către WMT într-un timp foarte scurt a fost principala cerință a clientului în cadrul acestui proiect.

„Termenul de livrare a fost cel mai important lucru pentru cei de la WMT. Comanda a fost lansată la mijlocul lunii octombrie. Montajul a fost demarat la începutul lunii decembrie și a fost finalizat în trei săptămâni. Termenul de livrare a fost destul de strâns, dar nu au existat probleme”, subliniază Borislav Blanusa.

„Specialiștii META sunt implicați încă de la început în consultanţă și proiectare, indiferent de proiect, astfel încât să le oferim clienților soluțiile de care au nevoie”, explică Valentin Ștef, administrator TUDOX Trade Partners.

Servicii furnizate de META și TUDOX Trade Partners:

 • Inspecție tehnică a sistemelor de depozitare, conform standardului EN 15635;
 • Consultanță și planificare;
 • Consiliere în managementul și securitatea depozitului;
 • Instruire a personalului care lucrează în depozit;
 • Servicii de buy-back prin TUDOX Trade Partners.

De ce să alegeți rafturi metalice și servicii Tudox?

 • oferim asistență gratuită în proiectarea sistemelor de rafturi și alegerea soluțiilor optime pentru afacerea dumneavoastră;
 • acordăm atenție deosebită cerințelor fiecărui client;
 • livrăîntocmai șîn timp util la prețuri competitive;
 • asigurăm montaj rapid și calitativ la cererea clientului.

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați.

Adresa – Zimandu Nou, nr. 140, Arad

Tel: +40 0752 634 554

e-mail: office@tudox.ro

Lasă un răspuns